Meer nieuws

Trailer van de voorstelling Met de kennis van nu

Vanaf september staat Youp in de theaters met de voorstelling Met de kennis van nu.

Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf?

Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen.

In februari ging de voorstelling in première en werd lovend ontvangen:

NRC ★★★★ Gespierde grappentirades van Youp van ’t Hek in topvorm ... Zo is dit, mede door het bescheiden en fijnzinnige muziekspoor van multi-instrumentalist Rens van der Zalm, een veelzijdig programma van Youp van ’t Hek in zijn beste dagen.

AD ★★★★ Youp: de top 2000 van het vaderlandse cabaret ... Maar zijn verhalen zijn nog persoonlijker geworden, met als hoogtepunt het werkelijk ontroerende slotakkoord van Met de kennis van nu.

Bekijk hier de trailer.

 
Website door Just