Meer nieuws

Nieuwe voorstelling 2018/2019

Youp speelt vanaf september try-outs van zijn nieuwe voorstelling Met de kennis van nu. Klik hier voor de nieuwe speellijst en de startdata van de vrije verkoop (onder voorbehoud van wijzigingen).

Met de kennis van nu
Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf?

Youp komt langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen. 

Foto Bob Bronshoff

Kaartverkoop
In de speellijst staan - indien bekend - de data vermeld van de vrije verkoop. Een aantal theaters verkoopt kaarten op een eerder moment aan hun Vrienden. Raadpleeg hiervoor de website of de seizoensbrochure van het theater van je keuze.

Guts Tickets
Het meerendeel van de kaarten wordt online verkocht via het ticketingsysteem Guts Tickets. Hiermee voorkomen we dat kaarten door secundaire verkopers voor hogere prijzen doorverkocht worden. 

 
Website door Just